Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Срокът за подаване на документи за стипендии се удължава до 31.03.2020. Подаването ще става на електронна поща 

Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Подаването на заявление-декларацията за стипендии става на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., като заглавие на имейла се посочват три имена на кандидатстващия и вида на стипендията, за която кандидатства.
ПРИМЕР: Иван Иванов Иванов - стипендия за успех

Като приложенията в имейла, се прилагат следните документи, без които няма да бъде прието кандидатстването:

След крайния период ще се извърши проверка на подадените заявления-декларации от КБС и Инспектор СЗО. 
В рамките на 3 работни дни, след публикуването на списъците на сайта на ТУ-Варна, Студентски съвет и пред 307 МТФ – Студентите следва да отстранят несъответствията (ако има такива) при Експерт ТИС (Фронт Офис "обслужване на студенти") с подпис, печат и дата. 
След което се предоставя на Инспектор СЗО – 307 МТФ.

СТИПЕНДИИ се изплащат през месец МАЙ.

От понеделник до петък, в часовете между 10:00 и 16:30 ч., може да звъннете, с въпроси свързани само за стипендиите и нужните документи, като предварително сте прочели указанията и ако не сте разбрали нещо се свържете със следните членове:
* Молим Ви да спазвате дните и часа, за да можем да отговорим на всички.

инж. Веселин Сардовски - член КБС
тел.: 0899700933

Даниела Атанасова - член КБС
тел.: 0897834632