На 17 и 18 ноември в Двореца на културата и спорта - Варна, едни от най-големите имена в сферата на Маркетинга, Онлайн търговията, Изкуствения интелект, Бизнес развитието и Иновациите, споделиха практически опит и ценни съвети пред над 5000 посетители.

На сцената на една от най-успешните и големи технологични конференции в Югоизточна Европа, участваха хора като Андрю-Уелд Муур - Директор “Продажби” към Meta / Facebook, Карлос Канту - Главен маркетингов директор във Freepik, Декс Бартон - Директор Маркетинг и Комуникации в DeepMind, компания на Google, Матю Крос - Съветник на Робърт Киосаки и Тони Робинс и още много други!

Включени бяха 7 ЕКСПО зони с над 120 щанда на едни от най-големите технологични компании в Европа и света. Технически университет - Варна също изложи своята дейност на щанд и привлече вниманието на множество участници в събитието.

Студенти от Технически университет - Варна получиха грамоти за отлично представяне като доброволци в Tech Support екипа. Те подпомогнаха активно дейността по време на събитието и допринесоха положително за успеха му. Студентите, които участваха като доброволци са четвъртокурсниците: Даниел Жеков - СИТ, Кристиян Михалев - СИТ, Павел Петров - КСТ и Теодор Николов - СИТ.