Уважаеми студенти, дипломанти и дипломирани магистри към катедри КУТОЧВП, ККММ и ЕСЕО и специалностите към тях,

Предстои среща в ТУ – Варна с кандидати за кадети от трите корабни специалности, които се интересуват от възможностите за практика и кариерно развитие на контейнеровози на компанията CMA CGM Group. CMA CGM е водеща световна група от морски компании с 29 000 служители в 160 страни по света.

Подборът се осъществява чрез компютърна тест-сесия, а най-добре представилите се студенти имат шанс да започнат практиката си в компанията през настоящата 2018 година. Допълнително ще информираме в сайта на ТУ-Варна за датата на теста.

Условията и реда на кандидатстване за явяване на теста желаещите могат да коментират предварително с г-жа Нася Маринова – представител на „Космос Ейджънси ЕООД“, партньор на CMA CGM за България: телефон +359 888 925 896, е-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Подобно събитие се провежда редовно в Технически университет - Варна със съдействието на академичното ръководство, обучаващите катедри и Университетската библиотека.

CMA CGM Cadet Assement Event at Technical University of Varna