Заповядайте на отворения семинар на академия „Иновация в действие“ – една инициатива на Солвей Соди в партньорство с Аурубис България

23 януари 2018 година (вторник), 18:30 часа, в град Варна, Swiss Belhotel Dimyat Varna ("Княз Борис I" № 111)

Събитието е безплатно с предварителна регистрация на: www.innovationinaction2018v.eventbrite.com

Наш специален гост ще бъде DIA – младата българска певица, която е посланик на „Иновация в действие“ на темата Дигитална трансформация на българската култура и традиции. DIA смесва фолклор и хитова електронна музика. Парчетата й се завъртяха по радиостанциите в над 20 страни в Европа, Азия и САЩ, а списание Vice-Италия написа материал за нея, наричайки я "Богинята от другата страна на Европа".

Ще имате възможност да се срещнете с г-н Спирос Номикос, изпълнителен директор на Солвей Соди, инициатор на "Иновация в действие' и г-н Тим Курт, изпълнителен директор на Аурубис България, основен партньор на инициативата.

Ще чуете историите на победителката на Иновация в действие 2016, Христина Христова и нейните идеи за спасяването на пчелите, както и финалиста Злати Вълчев – възпитаник на ТУ-Варна.

„Иновация в действие” цели да инвестира в млади хора в България като развива техните знания и практически умения и ги подкрепя в създаването на иновативни проекти в сферата на eфикасното използване на ресурсите, образованието и дигиталната трансформация на българската култура и традиции. За повече информация: www.innovationinaction.eu

Кариерен център :  Инж. Злати Вълчев завърши специалност „КТТ“ и участва в третото издание на Академията като един от шестимата финалисти с „Проект за рециклиране на пластмасови отпадъци и включването им в процеса на 3D принтирането“.