ТУ - ВАРНА ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ ПРЕДПРАЗНИЧНО В НАЙ-ГОЛЕМИЯ ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР В ГРАДА

В навечерието на коледните и новогодишни празници ТУ-Варна отново ще има представителен щанд на последния етаж в Гранд Мол Варна.

В събота и неделя - 17 и 18 декември, от 10 до 18 часа посетителите на търговския център могат да се запознаят с възможностите за обучение във висшето училище, да получат най-актуална информация за кандидатстването и приема за учебната 2017/18 г. и дори да  получат един от 50-те безплатни комплекта документи на кандидат-студента, чиято стойност е 12 лв. За малките гости на ТУ - Варна в Гранд Мол ще има балони и интересни демонстрации.

На щанда, който ще е разположен до коледното дърво пред кино "Арена", всеки, който желае, ще може да подкрепи и благотворитeлната инициатива на Студентски съвет и на Катедра "Социални и правни науки" в полза на петгодишния Велизар. Момченцето с диагноза невробластом е дете на студентка от специалност "Социален мениджмънт". Средствата, набрани от продажба на коледни картички и украси, изработени безвъзмездно от деца, родители и учители, са за неговото лечение.