ТУ-Варна отбелязва световните дни на Еразъм със серия презентации относно процедурата по кандидатстване и ползите от програмата. Ще чуем мнения и разкази на хора, които са се възползвали. Ще поговорим за всяка стъпка от кандидатстването до завръщането след мобилността. Ще се радваме да отговорим на всеки въпрос. Презентациите  са абсолютно безплатни и са отворени за всеки, който има интерес и желание да ги посети. Възползвайте се!

Първата презентация ще се осъществи с любезното сътрудничество на ¨Alternativi International¨. На нея ще бъдат подробно разяснени причините , начините и ползите от този вид мобилност. Ще бъдат разгледани стъпките и етапите на процеса по кандидатстване, одобрение, заминаване за новото място и успешно завършване на програмата.

Очакваме всички желаещи с нетърпение на 10.10.2018 г.  в 10 часа в зала 114 МТФ.

Втората презентация ще има неформален характер.  Ще поговорим за преживяването „Еразъм+“.  Не очаквайте слайдове и литературни определения!  Ще си говорим за студентския живот, препятствията , трудностите, но и за  купоните и незабравимите пътувания.  Студенти, които са се възползвали от възможностите, които Еразъм дава, ще разкажат от първо лице своите истории.  Ще отговорят на всеки въпрос, ще дадат съвет,  или препоръка.  Защо Еразъм? Къде? Как?

Очакваме ви в 608 ЕФ на 16.10.2018 г. от 17 ч.