Драги студенти и възпитаници на Технически университет-Варна,

Заповядайте на 17-то издание на Националните дни на кариерата в нашия град. За участие се регистрираха над 40 фирми, сред които Агрополихим, Адастра България, Загорка АД, Солвей Соди, Astound Commerce и редица още работодатели, предлагащи стаж и работа за повечето наши специалности.

17-ото поредно издание, освен че ще е издържано в духа на добрите практики, доказали се през годините, ще зарадва посетителите и с немалко новости, като най-хубавата сред тях е, че събитието обхваща вече цели осем академични града. Между 13-и март и 4-и април в София, Варна, Русе, Велико Търново, Габрово, Свищов, Бургас и Пловдив, младите хора ще имат шанс да се срещнат на живо с HR специалистите от водещи големи компании в страната, предлагащи свободни стажантски и работни позиции в различни бизнес сектори.

Статистиката на организаторите показва, че 1 от всеки 6 посетители през годините е намерил работа или стаж като резултат от посещението си на „Национални дни на кариерата“ или над 40 000 млади души са започнали кариерния си път благодарение на изложението. На много от щандовете днес, от страна на фирмите, стоят хора, намерили първата си работа или стаж на същия форум преди години.

Националните дни на кариерата  - Добра Кариера, Добър Живот е най-голямото и мащабно кариерно събитие в България. Тазгодишния форум отново ще предложи на студенти и млади специалисти възможността да поставят основите на своето сполучливо кариерно развитие, като им предостави шанса да срещнат редица потенциални работодатели.

Входът за посетители е свободен!

 „Национални дни на кариерата“ се организира от Job Tiger, с генерален спонсор на събитието Нестле България.

Център за развитие на кариерата