Безплатен и изцяло практически ориентиран курс по предприемачество стартира в ТУ – Варна през месец октомври. Курсът продължава 10 седмици и ще се води от американски лектори по съвместна програма на Фондация Български център по предприемачество (ВЕС) и My Own Business Institute (MOBI) към Университета в Санта Клара, САЩ.

Информационната среща е на 19.10.2018г. от 18 часа в Студентската читалня на Университетска библиотека. Всеки, който се интересува, може да получи подробна информация за програмата на курса и сертификатите, които ще се издават на всички успешно завършили MOBI.

По време на курса участниците ще имат достъп до онлайн платформа, чрез която ще четат лекциите си и ще правят съответните тестове.  На срещите веднъж седмично ще обсъжадат темите, въпроси, които възникват, ще имат възможност да получат съвети успели български предприемачи. Организаторите предвиждат и срещи с мотивационни спийкъри.

В курса може да се включи всеки студент, докторант, преподавател или служител от ТУ – Варна. Няма възрастови или други ограничения.

За повече информация и записване за курса:

Младен Николов, Студентски клуб по предприемачество в ТУ – Варна – 0884 139 349, NSpot

Дилян Попов, Български център по предприемачество – 0888 205 700