Екипът на „Р и М България“ ЕООД организира отново мобилното R&M Data Center & LAN Roadshow. След презентациите в София и преди да продължи за Бургас и Пловдив, пътуващото изложение ще спре за ден в Технически университет - Варна на 4 юни, понеделник от 10 до 17.00 ч.

Демонстрационният микробус, който ще бъде пред сградата на Електротехническия факултет е оборудван с широка гама от продукти за „дейта центрове“ (data center), оптични инсталации за достъп до дома (FTTH) и офис окабеляване, които всеки посетител може да разгледа детайлно. Техническа информация за желаещите ще предоставят квалифицирани R&M специалисти.

За поредна година R&M е на колела, за да бъде по-близо до своите клиенти и да им даде възможност да се запознаят с иновационни продукти за окабеляване на офиси и центрове за данни. Фирма R&M (www.rdm.com) е световен лидер в производството на компоненти за структурни кабелни системи, дейта центрове и комуникационни съоръжения. През октомври 2012 г. президентът Росен Плевнелиев откри техния завод за оптични компоненти в София. А през 2013 г., по идея на гл. ас. д-р инж. Росен Радков от катедра „СИТ“, "Р и М България" инвестира около 10 000 лв. в учебна зала 207-IIЕ на ТУ-Варна.

За допълнителна информация: гл. ас. д-р инж. Росен Радков, катедра „СИТ“, тел. 052-383 403.

ПОКАНА