През месец ноември, по инициатива на ТУ-Варна, Университетска библиотека и Студентски съвет, стартира безплатен и изцяло практически ориентиран курс по предприемачество в ТУ – Варна на тема: Как да стартираме и развием собствен бизнес. Курсът ще се води на български, по съвместна програма на Фондация Български център по предприемачество (ВЕС) и My Own Business Institute (MOBI). Темите са организирани изцяло по методиката и с материали на Университета в Санта Клара, САЩ.

По време на курса участниците ще имат достъп до онлайн платформа, чрез която ще четат лекциите си и ще правят съответните тестове.  На срещите веднъж седмично ще обсъжадат всяка тема, въпроси, които възникват и ще имат възможност да получат съвети успели български предприемачи.

В курса може да се включи всеки студент, докторант, преподавател или служител от ТУ – Варна. Няма възрастови или други ограничения.

Курсовете са вечерни, в рамките на тринадесет седмици (веднъж седмично) и завършват с разработка на курсова работа. Успешно завършилите курса ще получат сертификат за завършено обучение по предприемачество от Университета „Санта Клара“ в САЩ.

Всеки желаещ може да си направи регистрация за курса на следния линк:
https://education.foundationbec.org/login/index.php
Курсът започва на 27.11.2019 г.  от 18.30 ч., в "Студентска читалня" на библиотеката.

За повече информация и записване за курса:

Дилян Попов
Директор Образование, Български център по предприемачество/BEC/
Мобилен: 0888 205 700
Мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

инж. Любов Вълкова
Ръководител Университетска библиотека
ТУ-Варна
Мобилен: 0899 905 004
Мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.